OVER ONS

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner voor het leiden van verkeerskundige projecten of het adviseren op het gebied van verkeer en mobiliteit? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op!

Onze diensten zijn gericht op inhuur van medewerkers of het uitvoeren van korte opdrachten. We staan altijd klaar om uw specifieke behoeften en wensen te bespreken en daarbij te zoeken naar een oplossing die perfect bij u past.

Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen!

ir. Ab Schelling | M +31 6 1526 1246 | info@schellingadvies.nl

Ab Schelling
this is img
Ab is de eigenaar en oprichter van Schelling Advies. Hij werkt sinds 1995 als projectleider en adviseur binnen het domein verkeer, mobiliteit, ruimtelijke ordening en infrastructuur. Hij heeft voor verschillende opdrachtgevers gewerkt, zowel voor gemeenten als voor adviesbureaus. In binnenland en buitenland. In 2012 heeft hij Schelling Advies opgericht. Op dit moment werkt hij voornamelijk voor gemeenten in de rol van projectleider of adviseur. Openbaar vervoer, fietsverkeer, versnelling woningbouw, bereikbaarheid en inrichting openbare ruimte zijn thema’s die in deze projecten aan bod komen.  

Chris Visser
this is img
Chris is adviseur en ontwerper op gebied van verkeer en mobiliteit. Hij heeft al veel ervaring opgedaan in een aantal gemeenten in de regio Rotterdam. Daarbij was hij lid van diverse ontwerpteams. Chris heeft een speciale passie voor langzaam verkeer in relatie tot inrichtingsvraagstukken in het algemeen. Denkend vanuit de gebruiker, adviseren vanuit een bepaalde opgave, meedenken richting een oplossing om vervolgens (schets)ontwerpen te kunnen voorstellen. Daarmee is Chris een waardevolle teamspeler bij diverse vraagstukken rondom bereikbaarheid en verkeer. 

Bezoekadres kantoor Business Center Lansingerland
Tobias Asserlaan 7, 2662 SB Bergschenhoek

Overige gegevens:
KvK: 86028782
Bank: NL92RABO0189882689
BTW ID nummer: NL863838029B01
this is img © Copyright 2012 - 2023 Schelling Advies