Schelling Advies Logo

Introductie

Welkom op onze website. Via Schelling Advies B.V. bieden wij in een klein team van deskundigen onze diensten aan. De diensten zijn gerelateerd aan de vakgebieden verkeer, infrastructuur, mobiliteit en ruimtelijke ordening. De diensten betreft een combinatie van advies en projectmanagement. Dit kan in de vorm van inhuur of advies (kleinere of grotere opdrachten).

Ruime ervaring in projectmanagement en advies Verkeer en Mobiliteit

Ab Schelling heeft ruime ervaring als projectmanager en adviseur. In 1995 heeft hij de opleiding Civiele Techniek afgerond aan de TU Delft. Sindsdien heeft hij vele projecten geleid. In 2012 is hij gestart met Schelling Advies tijdens zijn verblijf op Aruba. Bij terugkomst in Nederland in 2015 heeft hij zijn eerste opdracht uitgevoerd bij de gemeente Den Haag. Vanaf 2020 is hij actief in het begeleiden van studenten en young professionals. In 2022 is de eenmanszaak omgezet naar Schelling Advies B.V. Op 1 februari 2023 is Chris Visser gestart bij Schelling Advies als adviseur Verkeer en Mobiliteit voor de gemeente Capelle a/d IJssel.

Doe waar je goed in bent, weet waar je interesse ligt en blijf jezelf ontwikkelen.

Met Schelling Advies BV zijn wij een klein adviesbureau op gebied van Verkeer en Mobiliteit in de regio Rotterdam – Den Haag. De insteek van onze dienstverlening is een combinatie van inhuur en opdrachten. Dit is een prettige manier van werken en is effectief, leerzaam en leuk. De manier van werken is pragmatisch en efficiënt. Doe waar je goed in bent, weet waar je interesse ligt en blijf jezelf ontwikkelen. De rest gaat vanzelf.

Een belangrijk kernwaarde van het bedrijf is persoonlijke groei. Via opleidingen, trainingen (inhoudelijk en op persoonlijk vlak), coaching en intervisie willen wij niet alleen letterlijk groeien, maar ook de mensen binnen Schelling Advies laten doorgroeien. Altijd vanuit het idee dat ontwikkeling bijdraagt aan de mensen zelf als mede aan de kwaliteit van ons werk. Een goede sfeer staat daarbij voorop.

Wil jij meedenken of heb je interesse om je aan te sluiten bij ons team, laat het ons dan weten via onderstaande contactgegevens. Of kijk bij de vacatures voor meer informatie.

CONTACTGEGEVENS SCHELLING ADVIES:

ir. Ab Schelling | M +31 6 1526 1246 | info@schellingadvies.nl